24-10-2008

pornosterrenhoofdjes

anaal liep ik over straat. de zon scheen mij bruinig tegemoet. de zonnestralen druppelden in lange slierten van de ramen. heel gek.
vanmorgen was ik opgestaan met een loeiende hoofdpijn en ik voelde me eg helemáál niet lekkah. heel gek. nouja, eigenlijk niet, want de dag ervoor was ik echt los gegaan op die beat.

ik heb verstand van tyfus. of, zoals je dat in het engels noemt, typhoid fever. mijn oma heeft herpes, maar ik niet. ik heb gewoon aids. als je ook aids hebt, geef me dan een belletje op 0900-zuigmijnbolus.
laatst wilde mijn vriendin mijn bolus zuigen. ik zei nee! nee! maar voordat ik het wist pakte ze er een enorme zuignap bij, en plantte hem rondom mijn tepel.
mijn rechtertepel is niet even groot als mijn linkertepel (kleiner) en ik loop dientengevolge scheef over straat.

scheef en anaal liep ik over straat. de maan gloeide heftig vibrerend mijn liezen in, niet onprettig. mijn moeder belde op. of ik worst lust. nou, zei ik, ik heb wel een rookworst voor je imme spijkerbroekkie! hehe. hehehe. geile slet. hehe.

ik liep over straat en ik struikelde, zodat mijn neus in de stront belandde. getverdemme, gelukkig bood een of ander wijf mij meteen een zakdoekje aan. of ik ook aan poepseks deed. nee. natuurlijk niet. dat zei ik. maar tegelijkertijd dacht ik: penetreer mijn vochtige, zompige moerasaars..

3 opmerkingen:

Carl Piccadilly zei

Dit is het ranzigste dat ik ooit gelezen heb en, zo dunkt mij, het ultieme bewijs voor een schrikbarend defect op artistiek niveau.
Ik ben weer een stapje dichter bij Lourdes gekomen. het is een globalisering/journalistiek/bijbels verhaal dat ook verwijst naar een postmodernistische roman waarvan ik de titel of inhoud ben ergeten en die ik ook niet gelezen heb maar wel behandeld.

Carl Piccadilly zei

hey Jesse,
ik heb een gedichtje voor je geschreven:

Hey ouwe poepchinees
schrijf een stukje
anders ga ik je meppen
met een houten krukje

hey mooie bolus
schrijf eens een blog
anders zal ik je mishandelen
met een varkenstrog

dank u

Anoniem zei

jaja